lördag, september 3

Visby vart tog du vägen?

I maj åkte jag med jobbet till Biblioteksföreningens årliga Grej, biblioteksdagarna i Visby. Hade vett nog att iaf ta två bilder, men i övrigt var konferensanläggningen i kombination med en annan överraskning alldeles för distraherande. Det visade sig nämligen att det inte spelar någon roll hur upptagen man verkar i sitt "Är i detta nu på tjänsteresa, FATTA DET"-meddelande i Outlook, man får ändå lov att jobba kontor-jour om man råkar låta lite för snäll.

På konferenser pratar många personer tex om hur de jobbar Lean och många branschföretag vill plugga sina pryttlar. I Visby fanns också yllebutiker, svingammal stenarkitektur, ejdrar, strandskator och koltrastar. Inga kryss, som väntat, men exotiskt för en västerbottning att dränkas i koltrastsång istället för björktrasthostande på morgnarna. Inget ont om björkisar, ni är gulliga, men ja ni vet.

Kan ändå inte komma över att dessa två foton var de enda jag kom hem med.

Projektorer är ibland mycket mer intressanta
än bilderna de projicerar.

Hade jag vetat att Sorken trafikerade linjen
hade jag skippat Malmö Aviation.

5 Comments:

Anonymous India Wilkes said...

Skönt att se att du inte slutade med internet!! Och jag kan förstå besvikelsen (inget ont om de där bilderna, ni var gulliga, men ja ni vet) när man kommer hem med blott två bilder i bagaget, MEN samtidigt tror jag att det var klokt av dig att spara på smalkameran. Det känns ju som en om möjligt bättre uppfinning än det skivade brödet!

september 03, 2011 11:48 em  
Blogger Lovisienstadt said...

STORA LOL PÅ ALLT! Och även ett "åååh vad fint!" angående "Inga kryss, som väntat, men exotiskt för en västerbottning att dränkas i koltrastsång istället för björktrasthostande på morgnarna. Inget ont om björkisar, ni är gulliga, men ja ni vet."

september 04, 2011 12:28 fm  
Blogger Spetzkompetens said...

Mera utflykter!!!

september 05, 2011 7:45 em  
Anonymous Eleanor Rigby said...

Hängivet fan säger hallå igen

september 11, 2011 9:45 em  
Blogger Manis said...

Hej Hängivet fan!!!!! <3

september 12, 2011 2:02 em  

Skicka en kommentar

<< Home