onsdag, augusti 3

Existentiellt

Lewdity handlar mest om utflykter nu. Jag har till och med så många utflykter på lager att det tar emot att blogga på grund av ren och skär volym! Jag vet inte var jag ska börja. Kronologiskt vore ett föredömligt sätt, speciellt med tanke på den släng av OCD som brukar drabba författaren i sådana sammanhang. Samma släng säger också att jag bör tagga alla mina inlägg, men jag funderar på att istället göra en tryckt bok med blogginlägg från förr, åren 2005-2010. Då dyker genast ett annat problem upp: hur ska OCD:n någonsin kunna tillåta mig bli nöjd med en layout och ett urval? Jag vill ju känna mig tillfreds med det Print-on-Demand-exemplar som ska samla damm i min hylla.

Så länge Lewditys driftstörning pågår, så kan man i alla fall läsa mig i tryck på annat håll, nämligen i senaste numret av Norrländska litteratursällskapets tidskrift Provins. Jag råkade skriva en novell med skräcktema och medan den för mig känns lite väl mellanstadiet, så har den i alla fall snygg layout och illustrationer. Man kan också läsa någon av mina favoritbloggar: Lovisienstadt, Ingentingatt.se eller Snällposten.

Om jag hade haft energi att illustrera det här inlägget med en bild, så kanske det hade blivit något i stil med en mullvad under jorden eller ett slott gjort av luft. I självterapisyfte kommer jag härmed att posta detta inlägg utan att läsa igenom det. Bra va?!?! *SMAJLY*


P.S. Gissa om jag höll mitt publicera direkt-löfte. Svar: Försökte iallafall. D.S.

3 Comments:

Blogger Viktor Öland said...

du är jetteduktig som försöker publicera direkt! du är också jetteduktig som skriver över huvud taget! du som skriver är också jetteduktig på att skriva.

augusti 03, 2011 8:07 em  
Blogger Manis said...

MEN GULLLLEEEEEE
Beröm från Super Bomb Akademiker Skrivare som du uppskattas

augusti 04, 2011 11:33 fm  
Blogger Lovisienstadt said...

NU MÅSTE DRIFTSTÖRNINGARNE FÅ SITT SLUT!

Nuijw maast den dreijftstoerning erholden den sluit

augusti 19, 2011 8:36 fm  

Skicka en kommentar

<< Home