onsdag, juni 11

Koffeinrapport och hårfrågor

Hej bloggen!

Jag har slutat dricka kaffe nu. Det går jättebra och det är nyttigt för mig. Jag hade innan dess druckit kaffe nästan varje dag i uppskattningsvis elva år och tyckte att det var dags att prova utan. Jag gillar att testa mig själv. Min matsmältning känns frisk nu, alltså var den sjuk förut om man ser världen i binära par som jag gör ibland.
Nu håller jag på med ett annat test som jag kan tänka mig att rapportera om när jag är redo för utvärdering.

Något helt annat nu. En sak jag funderar mycket på är mitt hår. Jag vill gå till en frisör där kan lita på att det finns nån sorts professionalitet och folk som kan hitta MIN frisyr och inte pracka på mig den senaste trenden bara för att de vill testa en ny frisyr. Jag är så sjukt less på att folk skär mitt hår i 15 cm långa snitt och gör nån fluffig 'Rachel'-styling innan de ber mig plocka fram plånboken.
Och jag bör tillägga att jag klippe rmig gärna i Umeå om det är möjligt. Snälla hjälp mig! Tipsa mig! Det finns ju så sjukt många salonger, vilken ska jag välja?

Bästa hälsningar,
Manis

3 Comments:

Blogger physalis said...

Jag lägger min röst på Pia på wish.
Sen vet jag många andra som går till fia på wow. De är nog båda mycket bra alternativ. Lycka till!

juni 16, 2008 8:43 fm  
Blogger Manis said...

Tack för tips och lyckönskningar Ph och Raisa. Jag har hört goda saker om Wish från annat håll också.

juni 16, 2008 10:44 fm  
Blogger A.M.O. said...

Jag tycker att du ska klippa dig hos Lotta på Clip! Jag har gått till henne de senaste tre, fyra åren. Hon är grymt skicklig på det här med hår!

juni 17, 2008 12:41 fm  

Skicka en kommentar

<< Home