torsdag, juli 13

Mitt så kallade liv

Bara titeln säger massor! Det är inte mitt liv jag menar, det är ungdomsserien. Hur mycket jag än ogillar mitt tonårsjag (det är sant, fortfarande ingen distans!) så kan jag inte låta bli att tycka att det är gulligt att tycka synd om sig själv utan att få dåligt samvete och börja tycka illa om sig själv istället. Mitt tonårsjag tyckte inte att det var hennes eget fel att dåliga saker hände, det var någon annans. Ingen förstod henne, men det var de andra som skulle ändra på sig och inte hon. Och fult var det inte att tycka synd om henne heller, det betydde bara bekräftelse. Gulliga Anna! Jag fnissar hela tiden när jag ser Mitt så kallade liv. Stackars stackars femtonåringar, jag tycker 100% ironibefriat synd om er.

3 Comments:

Blogger raisa said...

Oh, då skulle du säkert tycka om Prep skriven av Curtis Sittenfeld, den har nog typ samma effekt på mig som Mitt så kallade liv, fast lite med det här tillbakablickande-perspektivet. Jag rodnar när jag tänker på mina tonår.

juli 17, 2006 12:11 fm  
Blogger Alexandra said...

VA?
Vilken kanal och vilken tid? Herrejösses Mitt så kallade liv var det allra bästa!!!

juli 17, 2006 5:09 em  
Anonymous mariamosh said...

Hallå vad jag älskade den här serien som gick när man ju gick i gymnasiet. Fast hon var ju så sjukt mycket coolare än jag och hade så sjukt mycket roligare än jag. Men jag färgade i alla fall mitt hår rött tack vare Claire Danes och 7 år senare började även jag att lyssna på Smashing Pumpkins.

juli 29, 2006 9:03 em  

Skicka en kommentar

<< Home