torsdag, juli 12

Mobilfotografen

Jag har faktiskt gjort några grejer i sommar, märkte jag när jag tittade på mina telefonbilder. I alla fall de dagar när jag har levt Flanellskjortan-delen av mitt liv. Vissa ser ut som akvarellmålningar pga den dåliga kvaliteten, men vem av mina bloggläsare bryr sig om sånt? Nä just det.


Jonna fyllde år och fick en cykel. Han tog ut den på gräsmattan och cyklade på bakhjulet i strumplästen. Mange och Patte var avundsjuka. Linn hade överkompenserat sin sockerfria diet och gjort sjuttio sorters kakor. Flippan var glad för all uppmärksamhet men fick bara törftig välling istället för en egen tårtbit.Wheels-kvällen, då tog vi håtrådden, plockade upp Physalis och körde catwalken på Rådhustorget. Precis när alla hade fått sin fix av g-kraft och avgaser, stannade den på E4:an. Rullande reparatörerna (Lund + sidekick) tillkallades.


Bilresa genom landet. Så här såg det ut norr om högakustenbron. En personbil hade kört smack in i baken på en långtradare. Varför vet jag inte, men flera kilometer bilar (gånger två filer) väntar här otåligt på att få fortsätta längs E4:an. Världens gulligaste Elina har, till skillnad från andra, fattat att det inte går att se runt kurvan längst bort till höger.Vänner till Karlstad-Lundarna gifte sig och bjöd till och med mig, Manis! Goa värmlänningar, mater och tårter.