lördag, november 28

TIDIG JULKLAPP: "Ninens Resor" av Viktor Enström

Ninen är en liten kanin och en kompis kompis som man inte hinner träffa så ofta för han är ute och flänger. Hela tiden. Jordenruntresor och sånt där backpackerliv. Sist jag hörde något från honom var dock alldeles nyss, när Viktor publicerade dessa semesterbilder med kommentarer på FB.Skottland om sommaren, fantastiskt vackert, och vidsträckta grönområden fyllda med härlig mat!


Under Karnevalen i Rio, tillsammans med två inhemska Damer. Lite dimmig bild he he ;-)


Gissa vart ;-) Skämt åsido, Paris är fantastisk, särskilt på sommaren!Hyrbil i England, var lite svårt att få grepp om vänstertrafiken men efter lite övning blev det åka av.Fem poäng till den som gissar vilken stad detta är!Konsert-dags! Bruce Springsteen, The Boss rockade ut ett slutsålt Ullevi. Bästa låt? "Badlands" såklart!Klimatmöte i Washington, minns inte så mycket av det som diskuterades, men tydligen går vi mot varmare tider.Tokyo International Airport. Fruktansvärt stressigt, men Asiens godaste snabbkaffe finns här!
2 Comments:

Blogger Fran said...

Ninen I love you!

november 29, 2009 12:34 em  
Blogger Manis said...

Är lite orolig för Ninen och att hans pengar ska ta slut. Kanske måste han jobba tech support och spara lite innan han drar vidare.

november 30, 2009 2:12 em  

Skicka en kommentar

<< Home