onsdag, maj 6

Olika hat

Jag är en stranger, jag vet. Så idag vill jag räcka ut en hand till de två personer som saknar mitt bloggande genom att dela med mig av mitt hat. Erik skickade en länk till mig på FB. Den handlar om delfiner och varför man ska akta sig för dem. Alltså detta är inget att skratta åt. Jag är så oskämtsam som man kan bli. Delfiner är mycket bättre representanter för Djävulen är ormar och getter och andra gulliga, dumsnälla djur.

Dagens hat nummer två fast nummer ett i kronologisk ordning var när Bravida började borra i väggen här intill KLOCKAN 07.40 PÅ MORGONEN! Jag hade inte gått och lagt mig kl 22 som sig bör om man ska vakna tidigt, eftersom jag jobbade sena kvällspasset. Därav hatet. Det kan hända att lacken på deras bil blir repig av ljudet. För de hade ju inte kunnat borra de där hålen igår eftermiddag innan de gick hem, när alla var vakna. Så fungerar det inte i hantverkaryrket.

Som tur är så bidrar hatet till att balansera upp mitt humör och idag mår jag strålande. Man behöver lite adrenalin då och då!

3 Comments:

Anonymous Andreas Lind said...

Hahaha!

Åt delfinen, inte åt borrningen.

maj 06, 2009 7:29 em  
Anonymous Anonym said...

För kännedom:

http://www.freewebs.com/svedimf/

http://www.youtube.com/watch?v=iUyeYI2ZDiU


MVH Sofia J

maj 09, 2009 3:21 em  
Blogger Manis said...

Så SJUKT provocerande mot transexuella. Det där måste vara en förklädd antihomo- och transgrupp helt enkelt. Om man inte kan skilja på fiskar och delfiner så tvivlar jag på att man verkligen vill vara en delfin.

Tack för att du delar med dig Fia.

maj 10, 2009 10:33 fm  

Skicka en kommentar

<< Home