torsdag, mars 8

Hundra år av veganhet

Alla mina år av ont i magen och maträtter från Fantasia är över. Nu äter jag helst kokt ägg, ostmacka, eller något annat man blir törstig av. Jag drömmer om Svartbergets getost och tycker
– EXOTISKT! om maträtter med creme fraiche.

Men jag älskar fortfarande bönor och linser, och det gör även "Ankan" Lindén. Det låter helt fruktansvärt med smörbönor i brownies, så jag måste självklart testa att baka såna.

5 Comments:

Blogger jonas said...

johannes äter skitmycket ägg! varje gång jag är hemma hos honom äts det ägg, jag överdriver inte. gjorde han det på vallmo också? jag ska rita en teckning till dig på "johannes - äggfantasten!"

mars 10, 2007 1:01 em  
Blogger Annika said...

haha så sammaträffande att vi trillat i samma hål samtidigt, fast jag är fortfarande undvikande av ägget...

mars 11, 2007 11:48 fm  
Blogger Manis said...

Jag minns faktiskt TYVÄRR inte vad Johannes åt alls, förutom de där snuskiga chipsen som han och Helena köpte och hängde upp i vardagsrummet. ;)

Ägg är interssanta. Det är som att äta djur fast ändå inte.

mars 12, 2007 8:12 fm  
Blogger Pernilla said...

men anna, vet du vad jag gjorde i söndags (och jag kommer INTE göra om det): jag åt en semla på NK. fy och usch, jag mådde illa efteråt. men det är som sagt en psykisk spärr i mig men jag trotsade den för jg har varit sugen men sen visste jag att semlan inte var en hit. inget jag vill ha igen. kände hur den animaliska grädden gjorde mig sjuk och äcklad...

mars 13, 2007 11:15 fm  
Blogger Manis said...

Ånej ånej ånej vilken äckelchock! Jag hatar ju semlor. Tycker att mjölk/grädde smakar lite som att dricka ost, så jag avstår helst. Ost är ju salt och gott dessutom. Jag gillar bara sojamjölk än idag, men jag får lite ont i magen av den.
Jag önskar dig en ny och fin upplevelse ELLER så önskar jag att du är avskräckt nu, om du inte planerar att falla för frestelsen igen.

mars 13, 2007 11:22 fm  

Skicka en kommentar

<< Home