måndag, augusti 22

Fyrens dag


You scored as Popular Bitch.Popular Bitch

94%

Loser

63%

Hippy

50%

Slut

50%

Nerdy Girl

50%

Athletic Tomboy

44%

Preppy Girl

44%

Goth

31%

What type of girl are you?!!
created with QuizFarm.com


(Gissa om jag kände mig inte popular bitch-het i Café Z-kepsen och blåbärsmunnen på Grundskatan igår..)

Jag ska bli journalist. Idag har jag lärt mig använda Nikon Coolpix, Fuji FinePix och Canon EOS 300-D. Canon får nämnas vid hela sitt namn eftersom den är den enda som är värd det. Den är även dyrast. Coolpix är svårast och det är den vi använder. De säger att vi kan bli ”multijournalister” och det är ju ett jävla ord.

Igår var jag och sju andra personer på Bjuröklubb och det var ROLIGT! Fyrens dag firades och stället var relativt smockfullt enligt Öland, men vi upptäckte senare att den imponerande ljuskällan var en vanlig liten 25-wattare! Jag har starkare ljus i min taklampa – sänglampa - ficklampa! Det är glaset runtom som sprider ljuset ända ut till M/S Casino Express. Jag kan inte sluta tänka på den lilla glödlampan. Jag förstår nu att fyrvaktarens jobb är passé.P.S. Jag menar förstås inte att Cafe Z-kepsen är något annat än gõrsnygg och lika gärna skulle kunna vara en "Cafe Dior", men inte ihop med svettiga gamla T-shirts och blåbärständer. D.S.

5 Comments:

Blogger Lovisienstadt said...

hej lilla multijournalist! lovely att du är igång med DETTA HÄR som vi alla älskar att frossa i.

du, det ser knasigt ut, fyrinlägget. could it be a mac/pc thing? jag använder firefox, och ditt quizfamtest ligger lååångt ut till höger, PÅ raderna under gullfotot.

augusti 23, 2005 10:17 fm  
Blogger Manis said...

Lewdity är ju självklart optimerad för PC och Explorer (bladibla) som du antyder, men jag ska testa en grej, Ms MacFirefox.

augusti 23, 2005 12:39 em  
Blogger Lovisienstadt said...

strålande, miss lewdity! strålande!
jag tycker att vi borde lägga till en bild på café z-kepsen. åh, du hade älskat caf´z. damn damn damn the fact att du inte bodde i sävar 1997.

augusti 23, 2005 2:08 em  
Blogger Manis said...

Ja, vad höll jag på med egentligen?! 1997 blev jag ju helnykter, i två år! Varför The Spirit of Arvidsjaur och inte Sävar?

augusti 24, 2005 12:51 em  
Blogger Brita said...

alltså: VAR har denna café Z-keps erhållits? jag hängde ju där som fosterbarn till Lena T tillochmed och allt jag fick var några sura ess och ett star wars-marathon.

hur klarade legenden om café Z övergången till det nya millenniet?

augusti 29, 2005 11:13 fm  

Skicka en kommentar

<< Home